Петрич. Има много неща, които може да учим от България,

...
Петрич. Има много неща, които може да учим от България,
Коментари Харесай

Сухейл Фазлиу, министър на местното самоуправление на Р Македония: Има много неща, които може да учим от България, защото тя е една крачка по-напред от нас

Петрич. Има доста неща, които може да учим от България, тъй като тя е една крачка по-напред от нас, защото е член на Европейският съюз. Това сподели Сухейл Фазлиу, министър на локалното самоуправление на Р Македония в Петрич при откриването на рехабилитирания път Старчево – Първомай, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Пирин . „ С министър Николай Нанков се договорихме да подпишем още един меморандум за взаимна работа, с цел да подобрим работата на нашите институции и най-накрая Македония да бъде част от европейското обединяване “, сподели още министър Фазлиу. Той разяснява, че до в този момент на Балканите са се сближили единствено престъпните групи и корумпираните. „ Но в този момент за пръв път се сприятелиха положителните хора, положителните водачи на страните и институционално се сближават държавните управления на нашите две страни “, акцентира Фазлиу.
По-късно пред публицисти той добави, че е доста щастлив по отношение на положителната работа сред двете страни и изрази вяра, че в бъдеще тя ще се затвърди и доразвие.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР