Петра Кьопинг - министър по интеграционните въпроси в германската провинция

...
Петра Кьопинг - министър по интеграционните въпроси в германската провинция
Коментари Харесай

Смъртни заплахи срещу министъра по интеграционни въпроси в Саксония

Петра Кьопинг - министър по интеграционните въпроси в немската провинция Саксония (член на Германската социалдемократическа партия) - е получила смъртни закани преди свое четене в Брандис край Лайпциг. Говорителката на Кьопинг удостовери, че заканите са били получени като известия по електронната поща и са й били отправени преди да показа книгата си " Интегрирайте ни, пасквил за Изтока ", заяви вестник " Цайт ". Кьопинг разяснява, че няма да се уплаши и че от ден на ден политици са изложени на сходни закани.
 Смъртни закани против политици в Германия, подкрепящи бежанците
Смъртни закани против политици в Германия, подкрепящи бежанците

Зоват за покушения против леви политици, бежанци и евреи

Тя насърчи сътрудниците си да не скриват, когато станат жертва на словесна експанзия . Името на Кьопинг се завъртя в общественото пространство преди няколко дни, когато бе обявено, че тя и министърът на вътрешните работи на Долна Саксония Борис Писториус са двамата претенденти за поста ръководител на Германската социалдемократическа партия.

Припомняме, че в края на юни закани бяха отправени и против министъра на стопанската система в Саксония Мартин Дулиг, който също е от Германската социалдемократическа партия. Неизвестни хора бяха изпратили на персоналния му адрес модел на пушка. Дулиг не за първи път получава закани за здравето и живота си, само че техният брой непрестанно пораства от 2015 година насам.

Федералният президент Франк-Валтер Щайнмайер разгласи, че Германия сякаш е " проспала " засилващия се десен екстремизъм. " Не би трябвало да подценяваме казуса, считам, че не бяхме задоволително деликатни , като допуснахме да се случват тези крайни прояви в десния политически набор ", съобщи Щайнмайер, представен от ЦДФ. В изявлението си той визираше Валтер Любке, убит на 2 юни т.г., в дома му от крайнодесен екстремист. Любке бе върховен функционер на Християндемократическия съюз на Ангела Меркел в провинция Хесен.

Преди години, в разгара на мигрантската рецесия, Любке се прочу с репликата си, че който не е склонен с политиката на отворени порти на Ангела Меркел, не би трябвало да се усеща принудително държан в Германия и може във всеки миг да я напусне .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР