Петото ново попълнение на Интер Лаутаро Мартинес показа сериозно самочувствие

...
Петото ново попълнение на Интер Лаутаро Мартинес показа сериозно самочувствие
Коментари Харесай

Мартинес: Тук съм, за да бъда титуляр

Петото ново попълнение на Интер Лаутаро Мартинес сподели съществено самочувствие на днешното си показване с " черно-синята " фланелка, споделяйки желанието си да бъде титуляр в състава на Лучано Спалети. Младият аржентинец дойде в Милано от тима на Расинг Клуб, където негов наставник бе легендата на “нерадзурите” Диего Милито.

“Знам, че Милито е спечелил всичко с Интер. Сега обаче е мой ред да оставя диря. Всичко тук е ужасно. Първите подготвителни дни бяха фантастични. Тук съм, с цел да си печеля незабавно титулярно място”, стартира Мартинес.

Lautaro Martínez, o 10 da Inter! pic.twitter.com/mCsBrX7uib
— FUT DEPRÊ (@oFutebol_depre) 12 юли 2018 година
Аржентинският нападател избра да носи фланелката с номер 10 в Интер, с която са играли редица огромни имена, измежду които Сандро Мацола, Луис Суарез, Роналдо, Лотар Матеус, Роберто Баджо, Адриано и Уесли Снайдер.

#WelcomeLautaro!

Leggi qui le parole del Toro in conferenza https://t.co/NnpuCe1SVS#InterIsHere #FCIM
— Inter (@Inter) 12 юли 2018 година
“Това е същият номер, с който играх и в Расинг. Попитах дали мога да играя с него. Когато ми споделиха, че мога да го взема, нямах никакви подозрения. Няма да бъде тежест за мен. Разговарях и с други клубове, само че когато от Интер пристигнаха в Аржентина, нямах никакви подозрения. Винаги съм мечтаел да играя с тази фланелка. Спомням си, че един път пътувах за Бразилия с тима на Расинг. В самолета даваха мач на Интер, в който тимът губеше с 1:0. Когато кацнахме, ревизирах резултата, а Интер беше постигнал поврат, от което бях доста щастлив. Готов съм! За мен е фантазия да играя в Шампионска лига”, разяснява още Мартинес. Серия А 38 кръг, неделя 20 май  Лацио 2:3краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР