Петото издание на тенис турнира Royal cup ще се проведе

...
Петото издание на тенис турнира Royal cup ще се проведе
Коментари Харесай

Royal Cup ще се проведе за пета година

Петото издание на тенис шампионата Royal cup ще се организира на кортовете на Националния ОББ тенис център в Борисовата градина. Тазгодишната юбилейна демонстрация ще се състои от 13 до 16 юни и е ориентирана към детския тенис. Турнирите ще излъчат първенците при момчетата и девойките до 9, 10, 11 и 12-годишна възраст.

Всички участници ще играят до два от три сета до 4 гейма, като при трети сет спечелилият ще бъде излъчен след тайбрек до 10 точки. Всички призьори ще получат обичайните красиви купи на проявата, която е под патронажа на Симеон Сакскобургготски и неговото семейство. За първи път Royal cup ще се организира в София, оповестява създателят на шампионата Руслан Йорданов.

Наредбите за надпреварите са оповестени в уеб страницата на Българската федерация по тенис, а поръчки за присъединяване се одобряват до 10 юни. За повече информация - 0883 32 62 35. Домакините се приготвят за същински празник на тениса поради огромния интерес към конкуренцията. По време на шампионата за участниците ще бъде проведено празненство с доста занимания и лакомства.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР