Петото издание на Sofia Open ще започне на 28 септември

...
Петото издание на Sofia Open ще започне на 28 септември
Коментари Харесай

Sofia Open вече ще е през септември

Петото издание на Sofia Open ще стартира на 28 септември 2020 година По предпочитание на уредниците на шампионата в България, обвързвано с опцията още по-класни тенисисти от международния хайлайф да зарадват българската аудитория, Sofia Open бе изместен от 5-ата в 39-ата седмица от календара на ATP.
 Руснакът Медведев завоюва Sofia Open
Така Sofia Open ще бъде в една седмица дружно с азиатските шампионати Chengdu Open и Zhuhai Championships. В 5-ата седмица дружно с шампионатите в Монпелие и Кордоба ще се организира и конкуренцията в Пуне (Индия).

Четвъртото издание на Sofia Open оправда поръчката за най-силен шампионат от сериите АТР 250 календара за 2019 година Турнирът в София през февруари бе следен от над 45 000 фенове онлайн и стигна до 280 милиона души интернационална телевизионна публика.

Участниците в София потвърждават високата класа на българския шампионат, правейки възторг и по-късно. Гаел Монфис завоюва купата в шампионата от сериите АТР 500 в Ротердам след победа на финала над Стан Вавринка и в полуфинала - над първенеца от България Данийл Медведев.

Стефанос Циципас завоюва купата в Марсилия, преди да завоюва трагична тричасова борба с Монфис на полуфиналите в Дубай и да доближи до финала на конкуренцията от сериите АТР 500 против Роджър Федерер.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР