Петорна компютърна експертиза на снимките от спалнята на бившия премиер

...
Петорна компютърна експертиза на снимките от спалнята на бившия премиер
Коментари Харесай

Снимките от спалнята на Борисов са манипулирани, сочи експертиза, изпратена до Европейския парламент

Петорна компютърна експертиза на фотосите от спалнята на някогашния министър председател Бойко Борисов, изпратена от българската прокуратура до Европейския парламент в Брюксел, демонстрира, че фотосите са били манипулирани.

Това заяви чешкият евродепутат от групата на ЕНП Томаш Здеховски, който ръководеше задачата на Екологичен потенциал в София през април.

Здеховски сподели тази заран при откриването на съвещанието на Комисията по бюджетен надзор, че е получил писмо от българската прокуратура с информация за осъществената експертиза. Според евродепутата от ГЕРБ ЕНП Андрей Новаков резултатите от нея до момента не са били оповестявани в България.

Те са изпратени на евродепутатите, които по време на визитата си в София са изискали повече информация за значими каузи от публичен интерес. Чешкият евродепутат прочете заключенията от българската експертиза, съгласно която фотосите са манипулирани.

В писмото на евродепутатите се загатват и разпити на работещи в резиденция " Бояна ", които настояват, че в никакъв случай не са виждали кюлчета и пачки пари, запечатани на фотосите.


Последвайте ни във и
Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР