Петната и калта, които бяха хвърлени върху Има такъв народ

...
Петната и калта, които бяха хвърлени върху Има такъв народ
Коментари Харесай

"Има такъв народ" атакува и Радостин Василев, и "Продължаваме промяната" за записите

Петната и калта, които бяха хвърлени върху " ИТН " и Слави (Трифонов - бел. авт.) излиза наяве, че е била хвърлена от отпадъци. Събраха се, сега им наблюдавате морала, задкулисието и лицемерието ", разяснява в коридорите на Народното събрание ръководителят на парламентарната група на " ИТН " и зам.-председател в партията Тошко Йорданов.

Поводът е изнесената от съпредседателя на " Продължаваме промяната " Кирил Петков информация, че службите, прокуратурата и " техния инструмент " Радостин Василев (който в този момент е народен представител от " Продължаваме промяната " ) саботират опитите за сформиране на постоянно държавно управление.

Василев припозна " Продължаваме промяната " откакто преди два Народното събрание напусна " ИТН ", която пък отдръпна поддръжката си от кабинета " Петков " и по този начин постоянното държавно управление беше свалено с избор на съмнение., а.

На конференция управлението на " ИТН " пусна запис, в който се твърди, че Радостин Василев принуждава различен народен представител от партията на Слави Трифонов да напусне партията. Тъкмо това е повода, заради която почти година по-късно. Той се отхвърли от него непринудено, в последния миг.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР