Петнадесет студенти от няколко държави, следващи психология в престижни британски

...
Петнадесет студенти от няколко държави, следващи психология в престижни британски
Коментари Харесай

Студенти от престижни британски университети избраха Великотърновския университет за своя летен стаж

Петнадесет студенти от няколко страни, последващи логика на психиката в влиятелни английски университети, избраха Великотърновския университет „Св.Св.Кирил и Методий“ за осъществяване на своя летен стаж. Те бяха приветствани от доцент доктор Димитър Димитров, зам.-ректор по интернационалната активност на ВТУ.

 vtu_640x354

Студентите слушат лекции във Философския факултет по четири съществени модула на научната област „ Психология на обществената работа “. Младите хора са специализанти на Центъра за подготовка на великотърновския ВУЗ.

Съвместно с академичното образование, студентите имат плануван стаж и в центровете за обществени услуги за деца и младежи, разкрити на територията на община Велико Търново.
Инициативата се организира за втора поредна година с поддръжката на българската студентка в Лондонския университет Мирела Великова.

По-рано през седмицата специализантите организираха среща със зам.кмета по филантропичните действия на остарялата столица Ганчо Карабаджаков и шефа на дирекция „ Социални действия и опазване на здравето “ Росица Димитрова.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР