Петмесечно момиченце обиколи почти всички 50 американски щата и е

...
Петмесечно момиченце обиколи почти всички 50 американски щата и е
Коментари Харесай

Бебе на 5 месеца обиколи почти всички американски щати

Петмесечно момиченце обиколи съвсем всички 50 американски щата и е на път да стане най-младият странник с такова достижение.

Родителите на Харпър - Синди Лим и Тристан Йейтс от Австралия, пътуват от юни в Съединени американски щати. Обиколката им по график би трябвало да завърши в средата на октомври във Върмонт, написа Блиц.

Малката Харпър се е родила в Канада. Тогава родителите й към този момент били посетили 19 щата, само че решили да стартират обиколката с нея още веднъж, с цел да може тя да стане най-младият член на клуба.

" Истинската цел на пътешествието е да имаме мемоари като семейство на път и Харпър да регистрира визити в цялата страна. Това значи, че толкоз доста места в Съединени американски щати за нас ще останат незабравими ", сподели майката.

Най-младият човек, обиколили всички американски щати до момента, е бил на две години.

Семейството поддържа акаунт в Инстаграм и разказва там пътешествието си. Харпър театралничи на фотоси със забележителности от всички посетени щати.

Синди Лим и Тристан Йейтс са се свързали с върховете на Гинес, с цел да ревизират дали е допустимо да бъде основана категория за най-младия човек, посетил всички 50 американски щата.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР