Петкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън сподели, че

...
Петкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън сподели, че
Коментари Харесай

Хамилтън се надява на по-добро представяне в Азербайджан

Петкратният международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън показа, че ще се опита да усъвършенства представянето си на идното Гран при на Азербайджан спрямо предишните години, когато имаше проблеми на пистата в Баку.

Британецът имаше шанс да завоюва в столицата на Азербайджан преди година, възползвайки се от спукана гума на водача Валтери Ботас две обиколки преди края, а в предходните две издания на надпреварата приключи на пето място.

"Това е една страхотна писта, на която аз имах много проблеми в предходните години, изключително предходната. Ще бъде забавно и аз съм надъхан да се показва по-силно, в сравнение с в предходните си опити ", показа Хамилтън, който има преднина от шест точки пред Ботас в класирането при водачите след първите три надпревари от календара. "Очаквам Валтери да бъде бърз и изключително двете ферарита да бъдат доста бързи ", добави британецът.

Босът на Мерцедес Тото Волф също показа, че чака мощно показване от Ботас.

"Валтери направи доста мощно съревнование преди година и спуканата гума го лиши от заслужена победа. Той направи добър старт на сезона тази година и със сигурен, че ще е гладен да вземе точките, които не съумя преди година ", разяснява Тото Волф. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР