Петкратният световен шампион Рони О’Съливан продължава да се бори с

...
Петкратният световен шампион Рони О’Съливан продължава да се бори с
Коментари Харесай

Рони се справи с подутия си глезен и записа нов успех

Петкратният международен първенец Рони О’Съливан продължава да се бори с травмата на десния си гален, до момента в който ниже победи в Откритото състезание на Англия по снукър. Ракетата за втори следващ път бе със спортни обувки, а не с публични, както повелява етикетът, при триумфа с 4:1 над Марк Дейвис във втори кръг. Подутият гален към този момент не разсейва толкоз доста Гения от Чигуел в едвам второто му присъединяване на ранкинг шампионат през сезона до момента, само че не е несъмнено, че няма да му изиграе неприятна смешка в някоя от идващите етапи. Фактът, че той трябваше в последния миг да си изкара здравно позволение да обуе кецове преди първия си дуел, също не оказва помощ за концентрацията.

I need suitable trainers for this bad boy pic.twitter.com/IoCNTrr242
— Ronnie O'Sullivan (@ronnieo147) October 18, 2017
Срещу Марк Дейвис Ракетата нямаше положителни мемоари от предходния им двубой предишния сезон в Welsh Open, когато Рони поведе с 3:0 и позволи цялостен поврат. Сега обаче той загуби първия фрейм, само че завоюва идващите четири с изящна проява на брейк-билдинг, чиято кулминационна точка бе в последните две партии - 136 и 134, а другояче преди този момент той бе записал 68 и 50.

Great support for my ankle @SauconyUK @purerunningshop pic.twitter.com/Qreq9MnApl
— Ronnie O'Sullivan (@ronnieo147) October 18, 2017
Общият брой на сенчъри брейкове в кариерата на О’Съливан набъбна на 884, като той ги осъществя пред погледа на персоналния си психолог Стив Питърс. World Snooker пък пусна публично конкретизиране, че при положение на травма и при показано здравно уверение, на играчите може да бъде позволено да не съблюдават дрескода за мачовете - в тази ситуация, носене на спортни обувки, вместо публични.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР