Петкратният носител на Златната топка“ Кристиано Роналдо за пореден път

...
Петкратният носител на Златната топка“ Кристиано Роналдо за пореден път
Коментари Харесай

Кристиано е неприличен жест към фенове, които скандират името на Меси

Петкратният притежател на „ Златната топка “ Кристиано Роналдо за следващ път сподели, че мъчно претърпява мачовете, в които неговият тим губи. Вчера Ал-Насър записа проваляне в дербито с Ал-Хилал и по този метод се отдалечи от купата. Португалецът не съумя да се показа на нормалното си равнище и да запише името си измежду голмайсторите, само че през второто полувреме даде израз на отрицателните си страсти и направи много жестоко нарушаване, за което получи жълт картон. Кристиано продължи да нервничи и след края на дуела. При излизането си от терена, той изрита няколко бутилки, подредени до тъчлинията.
 Кристиано озадачи с груба демонстрация, а тимът му е все по-далеч от купата Кристиано озадачи с груба демонстрация, а тимът му е все по-далеч от купата
Впоследствие в обществените мрежи се появи и различен клип, на който се вижда по какъв начин Роналдо се хваща за слабините, отговаряйки по противен метод на провокация на почитателите на домакините, които започнаха да скандират името на Лионел Меси сега, в който CR7 излизаше от терена на стадиона в Рияд.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР