Петкратен шампион, 18 пъти избиран в Мача на звездите, средно

...
Петкратен шампион, 18 пъти избиран в Мача на звездите, средно
Коментари Харесай

Вдовицата на Коби Брайънт: Всяко постижение бе стъпало да бъде избран в Залата на славата

Петкратен първенец, 18 пъти избиран в " Мача на звездите ", приблизително по 25 точки, 5.2 битки и 4.7 асистенции на мач за 20 сезона. Това са единствено част от цифрите от прелестната кариера на Коби Брайънт, който бе определен да откри място в баскетболната " Зала на славата ". За страдание няма да чуем и забележим речта и формалното приемане на Брайънт, който почина в злополука с хеликоптер дружно с щерка си Джиана на 26 януари.

В изявление за ESPN вдовицата на Коби - Ванеса Брайънт, събра сили да показа мислите си за достижението на обичания си.

Vanessa Bryant on Kobe Bryant being inducted into the Basketball Hall of Fame today. " We wish that he was here with us to celebrate but it's definitely the peak of his NBA career. " pic.twitter.com/cqHr0shYSL
— Arash Markazi (@ArashMarkazi) April 4, 2020 " Това е необикновено достижение и чест. Изключително горди сме с него. Очевидно бихме желали той да е тук с нас, с цел да честваме. Определено това е върхът в НБА кариерата му. Всяко достижение, което имаше като състезател, бе ходило да бъде определен тук. Затова сме извънредно горди с него. И имаше някаква разтуха, знаейки, че най-вероятно той ще бъде част от Клас 2020 на " Залата на славата " ", сподели Ванеса.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР