Петкова обяснява в НС продажбата на вземанията на "Булгаргаз" от

...
Петкова обяснява в НС продажбата на вземанията на "Булгаргаз" от
Коментари Харесай

Петкова обяснява в НС продажбата на вземанията на "Булгаргаз" от "Топлофикация София"

Петкова изяснява в Народно събрание продажбата на вземанията на "Булгаргаз" от "Топлофикация София"
Енергийният министър Теменужка Петкова ще взе участие в петъчния парламентарен надзор с пояснение за сливане на АЕЦ "Козлодуй" ЕАД и Топлоелектрическа централа "Марица-изток 2" ЕАД в едно сдружение. Към нея има и въпрос за контракта за продажба на вземанията на "Булгаргаз" ЕАД от "Топлофикация София" ЕАД.

Шестима министри ще отговорят на депутатски питания в петъчния парламентарен надзор, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Младен Маринов, министър на вътрешните работи ще отговори на запитване по отношение на политиката на Министерство на вътрешните работи по отношение на регистрирането и отчитането на закононарушенията от общ темперамент и пътнотранспортните катастрофи.

Другият от новите министри в кабинета „ Борисов3 “ Петя Аврамова, министър на районното развиване и благоустройството ще изясни по какъв начин върви строителството на разнообразни сектори от републиканската пътна мрежа.

Правосъдният министър Цецка Цачева би трябвало да даде уточнения за проблемите с действието на комерсиалния указател и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел, поддържан от Агенцията по вписванията. Към Цачева има и въпрос по отношение на дейностите, които българската страна ще предприеме за отбрана на четиримата гранични служители на реда защитили държавната граница през 2008 година

Румен Порожанов, министър на земеделието, храните и горите ще отговори на запитване по отношение на неспособността на Българската организация по сигурност на храните да се оправи с последствията от оповестената болест от чума по дребните преживни животни в България. От него се чака отговор и за проблемите при използването на схемата за доставка на мляко и млечни артикули на учениците в образователните заведения.

Емил Караниколов, министър на стопанската система ще отговори на въпрос по какъв начин се стопанисва и ръководи "София Тех парк" АД. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР