Петков коментира и политическото разпределение в регулаторите, както и службите

...
Петков коментира и политическото разпределение в регулаторите, както и службите
Коментари Харесай

Петков чака формална покана или протокол от ГЕРБ, досега чувал само вътрешни дискусии

Петков разяснява и политическото систематизиране в регулаторите, както и службите за сигурност. Ако приказваме за регулаторите, там нещата са ясни - действително 100 % са при тях, при нас - нула, в случай че приказваме за администрацията несъмнено е 95% на 5%, съобщи Петков.

Реалното систематизиране на властта в България съгласно нас, макар министерствата, е над 95% за ГЕРБ и Движение за права и свободи, и за част от може би президентски фрагменти. И ние сме несъмнено под 5 %. Така, че дано да си приказваме за действителното ръководство и действителната власт, съобщи още Петков.

" Ние сме отворени, ето еврозоната е една доста значима тематика. Искаме да седнем да приказваме, желаеме да сме градивни за България. Трябва продължение на политиките, които започнахме ", съобщи още Кирил Петков.

" Аз съм сигурен в това и отново споделям, ние заставаме зад нашето заричане и нашата визия, че идващият министър председател на България би трябвало да се споделя Мария Габриел ".

Миналата седмица от " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) предложиха меморандум във връзка идната ротация през март сред ПП-ДБ и ГЕРБ. Вицепремиерът и външен министър Мария Габриел обаче съобщи, че няма да постави подписа си под предлагания документ.

По-рано днес 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР