Петко СимеоновФейсбукБез съмнение в Буча е извършено гнусно престъпление. Не

...
Петко СимеоновФейсбукБез съмнение в Буча е извършено гнусно престъпление. Не
Коментари Харесай

Петко Симеонов: В Буча е извършено гнусно престъпление, но не е ясно кой го е извършил

Петко Симеонов

Facebook

Без подозрение в Буча е осъществено гнусно закононарушение. Не зная кой го е направил. Ще си изградя мнение за отговорните след разискването в Секретен сътрудник на Организация на обединените нации и заключенията на евентуална интернационална анкета.

Основанията ми да се въздържа са няколко:
1. Не одобрявам на религия нито съветски, нито украински известия за военните дейности.
2. -Руските войски напущат Буча, според договореностите в Истанбул, на 30 март.
-Украинският кмет на Буча прави видео послание на 31 март, че градът е свободен с помощта на героичните украински войски, без да заяви за нещо изключително.
-На 1 април украински видео репортаж от Буча демонстрира по какъв начин украински войски инспектират града. Няма нищо изключително.
-На 2 април са правени фотосите и видеото от убити по улиците цивилни в Буча. Много от тях имат бели превръзки на ръкавите - белег на военните за принадлежност към съветската войска, а за цивилните - знак на благосклонност към Русия.
3. Англия, която сега ръководи Секретен сътрудник, е отклонила първото предложение на Русия събитията в Буча да се обсъдят в Съвета за сигурност.
4. Пентагонът е излязъл с изказване, че не разполага с самостоятелна информация за събитията в Буча и към този момент се въздържа от позиция.
5. Президентът Байдън е отказал да назова случилото се геноцид, само че е споделил, че съставлява „ военно закононарушение “ и е значимо да се съберат доказателства в сходни обстановки.

Бог да елементарни починалите!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР