Петко Петков ще продължи да води отбора на Етър след

...
Петко Петков ще продължи да води отбора на Етър след
Коментари Харесай

Петко Петков реши да се върне начело на Етър

Петко Петков ще продължи да води тима на Етър след приключване на десетдневния му болничен. До това се стигна след диалог през днешния ден на новия Управителен съвет с треньора, след който двете страни си стиснаха ръцете и оповестиха, че не престават да работят дружно за идеята " Етър ".

" Петко Петков остава старши треньор на " виолетовите ". Постигнали сме сделка, ще му предоставим изискванията, от които има потребност, с цел да покаже целия си капацитет. Ще осигурим футболистите, от които се нуждае, започваме диалози с тях. Общата ни цел е да запазим мястото на Етър в елита ", разгласи след срещата ръководителят на Управителния съвет на Етър Деян Куздов.

" След обширен диалог с новия УС взех решение да продължа работата си в Етър. Основната причина е, че видях едни амбициозни хора, които в действителност желаят да трансформират нещата в клуба. Започнали са интензивно да изплащат отговорностите към играчите, убедиха ме, че клубът ще бъде постоянен финансово, което ще даде опция да създадем и нужната селекция във всички линии, с цел да може Етър да наподобява доста по-добре.

Важното за мен е тимът да наподобява по друг метод. Аз не съм нерешителен човек и съм сигурен, че с общи старания ще успеем да сложим Етър на мястото, което заслужава. Селекцията бе главната причина, заради която дадох таймаут по отношение на новото управление, в този момент предстоят още веднъж договаряния с футболиста, поради който бе реакцията ми преди 10 дни. Отборът има потребност и от още няколко положителни футболисти, които да вдигнат равнището ", разяснява Петко Петков.

Той показа, че работата по селекцията продължава, само че е имало интервал, в който Етър не е бил привлекателно място за играчите, като се надява, че това към този момент ще се промени.

" Когато е спокойна ситуацията и има работещи хора в клуба, това въздейства позитивно върху настроението на футболистите и показаното на терена е на по-високо равнище. Още против Лудогорец се видя, че те са усетили смяната в клуба и това им дава убеденост. Отборът се бори мъжки и макар някои отсъждания на рефера, изключително преди първия гол, и Етър бе доста покрай това да завоюва точка.

Сигурен съм, че в случай че нещата в клуба се стабилизират, имаме сили и задоволително доста мачове, с цел да може Етър да се измъкне от тази обстановка. Вярвам, че интервалът на безвремие за нашия клуб е завършил и съм уверен, че след стабилизирането на нещата, Етър ще резервира мястото си в елита ", съобщи Петко Петков.

Утре той възобновява подготвителния развой с футболистите, а за 4 август (петък) е планувана контрола с Янтра (Габрово). efbet Лига 4 кръг, събота 29 август  Етър 0:2краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР