Пeткo Пeткoв, прocтрeлял cмъртoнocнo бaрeтaтa Eмил Шaркoв и рaнил тримa

...
Пeткo Пeткoв, прocтрeлял cмъртoнocнo бaрeтaтa Eмил Шaркoв и рaнил тримa
Коментари Харесай

Стрелецът от Лясковец: Жертва съм на престъпните действия на тогавашното ръководство на МВР

Пeткo Пeткoв, прocтрeлял cмъртoнocнo бaрeтaтa Eмил Шaркoв и рaнил тримa други кoмaндocи при cпeциaлизирaнa пoлицeйcкa aкция в нoщтa нa 13-и cрeщу 14-и мaрт 2014 гoдинa в грaд Ляcкoвeц, упорства за нова инспекция по случая и обновяване на делото против него, научи ФАКТИ. Припомняме, че за случилото се Петков беше наказан на пожизнен затвор.

Стрелецът, който излежава доживотна присъда в пандиза в Ловеч, счита, че е жертва на незаконните дейности на тогавашното управление на Министерство на вътрешните работи и най-много на основния секретар на министерството в оня интервал – Светлозар Лазаров.

" Осъдиха ме заради прикриване на незаконните дейности точно на тези чиновници, които след това заблудиха с лъжливи показания съдилищата на трите инстанции. По време на делото не бяха направени каквито и да балистични експертизи на ловните ми пушки, нито пък следствен опит на злощастното събитие на 14 март ", съобщи пред ФАКТИ Петков.

По негови думи му е било отказано да се подложи и на детектор на лъжата, който е щял да потвърди невинността му, споделя още той. Стрелецът от Лясковец, както е по-известен Петко Петков, е подготвен и в този момент да се подложи на детектор и упорства още веднъж да бъдат разпитани всички очевидци по делото, а тогавашните шефове ма Министерство на вътрешните работи да бъдат дадени на военна прокуратура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР