Петко Петков, баща на съпредседателя на Продължаваме промяната Кирил Петков,

...
Петко Петков, баща на съпредседателя на Продължаваме промяната Кирил Петков,
Коментари Харесай

Бащата на Кирил Петков и Алексей Петров са били добри познати, но той отказа да коментира убийството му

Петко Петков, татко на съпредседателя на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, отхвърли да разяснява връзките си с убития в сряда Алексей Петров. Репортер на " 24 часа " съумя да се свърже с Петко Петков с молба за коментар на информациите, че двамата с Алексей Петров са посредничили за сформиране на управническата сглобка сред " Продължаваме промяната - Демократична България " и ГЕРБ.

Няма да разясня, бе сбитият отговор на Петков.

Алексей Петров и Петко Петков са били положителни познати още от 80-те години на предишния век, когато и двамата са упражнявали карате, признаваше приживе убитият предприемач.

Двамата са посредничили за среща на водачите на Политическа партия Кирил Петков и на ГЕРБ Бойко Борисов преди сформирането на държавното управление с ротационни министър председатели. Като съгласно информация на уеб страницата " Либерта " срещата се е състояла в Самоковския манастир при започване на май. В сряда източници от Политическа партия потвърдиха пред " 24 часа " за такава среща. Според тях Алексей Петров уредил присъединяване на Бойко Борисов, а Петко на сина си Кирил Петков.

“Познавам Борисов, несъмнено, познавам също и Петко Петков, бащата на Кирил Петков. Но аз няма по какъв начин дотам да имам роля, която да дефинира кой да взе участие в държавно управление. Познавам и двамата около бойните изкуства ", прецизира Петров своята роля в днешната власт в последното си изявление пред Би Ти Ви, до момента в който текат договарянията за сформиране на държавно управление при започване на лятото.

“Нормално е да си приказваме и да изкоментираме нещо, само че това не са публични диалози. С Бойко Борисов постоянно си приказваме за сигурност. Той изиска да се забележим и да беседваме. По отношение на сюжети, режисури по никакъв метод не вземам участие. Имам мнение и експертиза по някои въпроси. Известен съм с това, че изричам мнението си доста непосредствено, само че ще продължа да го върша, тъй като считам, че е значимо ", описа Петров за ролята си приживе.

В “Продължаваме смяната " са безапелационни, че Петров с престижа си пред всички участници се е трансформирал в “сглобка на сглобката ". Като в допълнение се акцентира, че Алексей Петров е имал упоритости да се върне в ДАНС. Като се акцентира още веднъж това изявление пред Би Ти Ви, в което той показва подготвеност да се върне в контраразузнаването, в случай че се даде приоритет на икономическата сигурност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР