Петко Христов се завърна сред титулярите на Специя, но не

...
Петко Христов се завърна сред титулярите на Специя, но не
Коментари Харесай

Специя и Петко Христов отпаднаха от турнира за Купата на Италия

Петко Христов се завърна измежду титулярите на Специя, само че не можа да помогне на тима са се избави от неуспех за Купата след 0:2 против втородивизионния Лече и отпадна от Купата на Италия.

Бившият отбор на Валери Божинов ще се изправи против Рома на осминафиналите, а Христов и компания записаха пета загуба в последните си шест мача във всички шампионати и отпаднаха.
 Андрей Гълъбинов остана без треньор в Реджина
Андрей Гълъбинов остана без треньор в Реджина

Калабрийци подредиха пет следващи загуби

Специя имаше леко преимущество първоначално, само че не сътвори нищо рисково пред вратата на противника. Лече, който е трети в Серия Б, последователно взе самодейността. Гостите поведоха малко преди почивката, когато центриране на Барека бе засечено чудесно от Марсин Листковски, който с глава откри резултата.

Втората част стартира с открит футбол и положения и пред двете порти. Домакините стигнаха до една добра обстановка, макар че по-късно се оказа, че е имало засада и възможен гол нямаше да бъде приет.

Попадение на Лече бе анулирано в 52-ата минута, само че малко по-късно се стигна до втори гол във вратата на Специя. Отлична работа на Пабло Родригес по лявото крило докара до подаване към Калабрези, който с удар от въздуха прати топката в мрежата.

В 64-ата минута Давид Стрелец удари греда, само че това бе една от доста дребното обстановки пред вратата на Лече. Домакините не съумяха и да натиснат съществено в края. Те съумяха да пратят топката в мрежата в 83-ата минута, само че попадението бе анулирано заради засада. " Джалоросите " имаха нови благоприятни условия след почивката, само че и те не стигнаха до нов гол.
 Попето вкара на някогашния си отбор в Русия
Попето вкара на някогашния си отбор в Русия

Силен мач за българина
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР