Петко Димитров е легенда в бизнеса със заведения. Кариерата си

...
Петко Димитров е легенда в бизнеса със заведения. Кариерата си
Коментари Харесай

Петко Димитров: В стаята на Кулагин миришеше лошо

Петко Димитров е легенда в бизнеса със заведения. Кариерата си той започва в паметния БИАД, където е защита на Слави Бинев, а след това и шеф. По-късно създава - към този момент като притежател, най-хитовите столични нощни заведения: Син Сити, Найт Флайт и Клуб 33, припомня Уикенд.

Преди години чаровният ресторантьор взе присъединяване в Денсинг Старс и около това предаване най-неочаквано откри любовта – партньорката му в танците Яна Акимова стана негова брачна половинка. Тази есен двамата още веднъж се подвизаваха на дребния екран – във ВИП Брадър, само че нежната половинка на тандема напусна бързо Къщата, а главата на фамилията остана в шоуто до финала. В крайното класиране Петко зае почетното четвърто място.

„ ВИП Брадър е страховит план, който ме изненада и прелестно, и не толкоз. Приятно, тъй като успявах да се притежавам и не се изложих доста, а и тъй като се срещнах с нови хора. Неприятно, тъй като ми беше мъчно в Къщата. Гледайки предходните сезони като фен си мислех, че е елементарно, само че се оказа по-различно “, споделя предприемачът, като прибавя, че най-тежко му е било в Брадъра за това, че не може да вижда децата си и напускането на Яна.

Според Петко най-вече му подхожда първото място, само че феновете, в последна сметка, взеха решение да го сложат на 4-то.

Димитров много мъчно се е овладял да издържи да не избухне против Кулагин. В действителния живот няма в обкръжението си хора като него и тежко понасял грозното отношение на гримьора към дамите. Ако се е бил осмелил да обиди Яна, „ най-вероятно нещата нямаше да се развият прелестно за него “, безапелационен е Петко.

Според него индивидът с най-ниска хигиена е бил точно Валентин. „ Той спеше в обособена спалня, и когато се постановяваше да вървя при него да го събудя, вътре си „ ухаеше” на обувки. Той си ги държеше до главата. Влизайки, ме удряше миризмата им, което е нещо непостижимо за мен. Нямаше вид аз да дремя в това помещение “.

Колкото до това дали е осъществил другарства с другите участници, предприемачът отсече: „ Да, тези дни даже бяхме с Папи, Мира и Наско. С Божана пък имахме работен обяд поради взаимен план, който ще види бял свят един ден. Не мога да кажа, че който и да било от към този момент някогашните ми съквартиранти ми е противен. Просто някои одобрявам повече, а други по-малко. Със Стефан надали ще останем доста близки, с Кулагин и Рози пък сме от разнообразни светове “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР