Петият залесителен сезон в “Новата гора на София” край Суходол

...
Петият залесителен сезон в “Новата гора на София” край Суходол
Коментари Харесай

На 9 ноември стартира петият залесителен сезон в „Новата гора на София“

Петият залесителен сезон в “Новата гора на София” край Суходол започва на 9 ноември в 11 часа и ще продължи до 1 декември 2019 г.

Акции по засаждането ще се организират през четирите уикенда при удобно време. За тези дни ще разкрием краткотрайна автобусна линия с номер 56 А. Автобусите ще потегля от спирка Вардар и ще води искащите до терена за залесяване. Те ще се движат от 10.00 до 16. 30 часа на период от един час. И през този сезон ще разчитаме на доброволци, с цел да изградим дружно зеления филтър на София.

През този сезон чакаме огромна интензивност, която ни бе подсказана посредством многочислените позвънявания и писма с готовност за присъединяване в залесителните действия. На терена ще има специалисти от Оперативна програма „ Общински гори “, които ще направляват доброволците при засаждане на фиданките. Осигурени са ръкавици и принадлежности. Информация за хода на акцията ще публикуваме на страницата на Столична община и във Facebook страниците на ‚ “Зелени решения за София “ и „ Новата гора на София “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР