Петият поставен и бивш шампион Гервин Прайс беше изхвърлен от

...
Петият поставен и бивш шампион Гервин Прайс беше изхвърлен от
Коментари Харесай

Брендън Долан шокира Гервин Прайс в Ally Pally

Петият подложен и някогашен първенец Гервин Прайс беше изхвърлен от PDC World Darts Championship след проваляне с 4-2 от Брендън Долан от Енискилен.

Долан задържа нервите му да затвори мача с първия си изстрел на върха, откакто Прайс се върна от два крайници до равнище в шестия сет.

Това беше съкрушително проваляне за уелсеца Прайс, който беше желание да повтори успеха си в шампионата зад затворени порти през 2021 година

Долан, който прекара мача си от втори кръг посредством неочаквана гибел крайник против своя съотечественик Мики Менсъл, беше послужил за ранно предизвестие, когато взе началния сет със 144 чекаут.

Ясното му довеждане докрай потвърди разликата, когато той още веднъж влезе в предни позиции при 2-1 при бик, и 64, с цел да отблъсне напредъка на Прайс, с цел да увеличи с 3-2 и един сет от успеха.

Долан изглеждаше подготвен да заплати за това, че пропусна мач-стрела при бик при 2-0 в шестия, когато Прайс отвърна на удара, с цел да пробие хвърлянето си, само че 50-годишният футболист от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР