Петият кръг от efbet Лига може да бъде запомнен с

...
Петият кръг от efbet Лига може да бъде запомнен с
Коментари Харесай

Малко статистика и цифри преди Витоша - Левски

Петият кръг от efbet Лига може да бъде запомнен с домакинското проваляне на Левски от Берое с 1:3. Загуба, която беляза и няколко антирекорда за "сините ".

За първи път в шампионата Левски позволи четири следващи загуби от Берое като серията стартира на 15 декември предходната година.

Най-дългата сходна отрицателна серия на Левски е против безконечния противник ЦСКА - 6 провали. От своя страна Берое съумя да превземе стадион "Георги Аспарухов " за 6-и път в историята си. За първи път обаче старозагорци реализират триумфа с повече от 1 гол разлика.

Левски е на трето място в таблицата, а разликата до Лудогорец на върха е единствено една точка. Предстои привидно елементарен тест против Витоша Бистрица, който има 5 загуби от старта.

Витоша игра 4 пъти с всеки от тимовете в Топ 3 на шампионата през последните 3 сезона - Лудогорец, ЦСКА и Левски, като записа 11 загуби, само че измъкна точка само от "сините " при 0:0 през 2017 година. Сега столичният гранд няма право на сходна неточност.

В съботната вечер на Националния стадион "Васил Левски " ще научим отговорите на доста въпроси. Ще съумеят ли сините да се съвземат или Витоша още веднъж ще се окаже черната котка за столичния гранд?

Мача можете да гледате по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и минута по минута в GONG.BG.

Повече за статистиката към този дуел можете да видите във видеото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР