Петиция и протест в подкрепа към рок-певицата Милена Славова по

...
Петиция и протест в подкрепа към рок-певицата Милена Славова по
Коментари Харесай

Петиция и протест в подкрепа към рок-певицата Милена Славова

Петиция и митинг в поддръжка към рок-певицата Милена Славова по делото, заведено против нея за изказано персонално мнение към видео, подбудено от нечестното държание, нецензурните знаци, оскверняването и поругаването на българското знаме по време на София прайд 2021 година:

" Изразяваме гражданската си позиция като български жители, като категорично заявяваме, че конституционните права и ползи на всеки български жител би трябвало да бъдат предпазени и обезпечени от българския съд. Недопустимо е всички ние, които желаеме децата ни да порастват в морална среда, да бъдем дискредитирани заради обстоятелството, че се противопоставяме на всяко нецензурно наличие, което смеем да твърдим, че в една естествена страна, не трябва да бъде толерирано. Противопоставяме се на всяко наличие в печатно или видео издание, което демонстрира нецензурно и антиморално наличие, което е опасност за моралните полезности и ползи на нашите деца. Изразяваме гражданската си позиция при съблюдаване на главните ни права и на съображение член 41, връзка с член 39, алинея 2 от Конституцията на Република България, като молим Върховният административен съд да не позволява да бъдат нарушавани правата на българските жители, както и конституционния ред в Република България ", пишат в петицията. 



За срвда, 13 септември, е пред Съдебната палата: 

" Заедно с мотористи ще отидем до Върховен административен съд, където от 09:00 ч. ще се преглежда заведеното дело против Милена Славова за изказаното от нея мнение против оскверняването и поругаването на българското знаме по време на " София прайд " 2021 година ", оповестяват уредниците. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР