Петимата наши таланти, които впечатлиха най-много италианските и български треньори

...
Петимата наши таланти, които впечатлиха най-много италианските и български треньори
Коментари Харесай

Родни футболни таланти отиват в Интер

Петимата наши гении, които впечатлиха най-вече италианските и български треньори по време на тазгодишното издание на Inter Academy Camp Bulgaria, ще заминат на следващия ден сутринта за Милано, където в идващите три дни ще имат опцията да изживеят невероятната страст, наречена “Inter Academy Experience”.

Иван Караборунски, Теодор Хаджиев, Доминик Стоянов, Викторио Таукчиев и Стефан Чукурлиев ще имат късмет да посетят централата на „ нерадзурите “, да прегледат залата с титли, да стъпят на митичния „ Сан Сиро “ и да изгледат онлайн дуела от италианската Серия „ А “ сред Интер и Верона в събота.

Към петимата ще се причисли и друго от децата, взели присъединяване в кампа в гр. Бяла, обл. Варна това лято – Здравко Петров. Той ще пътува за Италия с общителното подпомагане на формалния почитател клуб на Интер в България – “Inter Club Bulgaria”. Заедно с децата и уредниците на IACB от Сдружение „ Бъдеще посредством спорт “ в Милано ще бъде и създателят на клуба на последователите на „ нерадзурите “ у нас Иван Иванов.

Припомняме, че в тазгодишното издание на Inter Academy Camp Bulgaria, който се организира сред 30 юли и 4 август в китното морско градче Бяла, присъединяване взеха 111 деца. За втора поредна година пък детският футболен лагер на Интер се радва на голям интерес, а сходно на предишния ноември, когато други пет деца пътуваха за Италия, и тази година уредниците съблюдаваха обещанието си и подсигуриха и поеха всички разноски за едно необикновено пътешестване за родните футболни гении.

Сътрудничеството сред Сдружение „ Бъдеще посредством спорт “ и Интер ще продължи и следващата година, когато България за трети път ще одобри трикратния притежател на европейската корона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР