Петимата морски пехотинци на борда на самолет Оспри са загинали,

...
Петимата морски пехотинци на борда на самолет Оспри са загинали,
Коментари Харесай

Петима морски пехотинци загинаха в Калифорния

Петимата морски пехотинци на борда на аероплан " Оспри " са починали, откакто той се разрушил през вчерашния ден в калифорнийската пустиня покрай границата с щата Аризона, оповестява Българска телеграфна агенция, базирайки се на информация от Корпуса на морската пехота на Съединени американски щати.

Самолетът се разрушил по обед локално време, до момента в който изпълнявал образователна задача в далечен регион на Калифорния на към 185 километра източно от Сан Диего и на към 80 километра от Юма, Аризона. " Скърбим за загубата на нашите морски пехотинци в тази трагична акцидент ", сподели в свое известие генерал-майор Брадфърд Гиринг, техният командващ офицер.

Самолетът " Оспри " е хибрид сред аероплан и хеликоптер. Той излетява като хеликоптер, след което витлата му се завъртат в хоризонтална позиция и машината продължава полета си като аероплан. Преди вчерашната злополука в злополуки със самолети " Оспри " бяха починали 46 души, заяви в. " Лос Анджелис таймс ".

Този вид машини са считани за рискови от някои хора. На 18 март тази година при друга сходна злополука отново с подобен аероплан починаха четирима морски пехотинци в Норвегия. Разработката на самолета също беше белязана от смъртоносни произшествия, като през април 2000 година акцидент в Аризона аргументи гибелта на 19 морски пехотинци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР