Петимата депутати, които обявиха, че напускат ПГ на "Има такъв

...
Петимата депутати, които обявиха, че напускат ПГ на "Има такъв
Коментари Харесай

Депутатите, които обявиха, че излизат от ИТН, са подали заявления за напускане

Петимата депутати, които оповестиха, че напущат ПГ на "Има подобен народ " (ИТН), към този момент са подали заявките си в деловодството на Народното събрание.

Това потвърдиха за Българска телеграфна агенция от пресцентъра на Народното събрание.

Това са Николай Радулов, Деян Петков, Иво Атанасов, Светлин Стоянов и Георги Георгиев.

Те са подали своите заявки за излизане от ПГ на Има Такъв Народ, както оповестиха през вчерашния ден на конференция, и стават нечленуващи в парламентарна група народни представители.

Напускащите подлагаха на критика остро както Трифонов, който съгласно тях рядко са срещали, по този начин и министъра на районното развиване в оставка Гроздан Караджов.

"Чувствам се омекотен. Дълго време ни повтаряха, че ние сме никои, че ще гласуваме, както ни се разпореди ". Това е доста унизително за нас. Няма по какъв начин да ме купят, няма по какъв начин да ме напазаруват, няма по какъв начин да ме притиснат. Имаме лидерска партия с водач, който не познаваме. Но от негово име ни се споделя какво да вършим. При всеки опит да разбираем, че сме народни представители и хората са ни избрали, ни се споделя, че сме нищо и Слави Трифонов ни е вкарал в Народното събрание. Хората ми споделяха, че не желаят да гласоподават за Трифонов, само че ще гласоподават за мен ", съобщи Радулов.

"Има неверно виждане на Трифонов и Йорданов по какъв начин се ръководи едно министерство. Обществените поръчки не са инструмент за облага ", сподели по-рано Георги Георгиев.

"Крайно решение взех в неделя след изявлението на Трифонов. Той призна, че е другар с Орлин Алексиев от 20 години, само че сподели, че не знае с какво се занимава той в този момент. Върху нас никой не е оказвал напън да напуснем Има Такъв Народ. Нелепи са слуховете за джипове ", уточни Светлин Стоянов.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР