петима задържани по обвинение за държане на високорискови наркотични вещества

...
петима задържани по обвинение за държане на високорискови наркотични вещества
Коментари Харесай

Петимата обвинени разпространение на наркотици, остават за постоянно в ареста

петима арестувани по обвиняване за държане на високорискови наркотични субстанции за разпространяване.

Акцията на органите на реда е била осъществена на 18.04.2019г. Претърсени са били 11 адреса, както и коли. Иззети са били над 350 грама марихуана, над 600 мл течност и над 44 грама кремообразна маса, съдържащи дейното вещество тетрахидроканабинол, както и 3,27 грама амфетаминопроизводни.

Част от течния опиат, бил подложен в спринцовки, като субстанцията известна като масло от марихуана, била извлечена по непозната до този миг технология. При интервенцията е конфискувана и огромна сума пари.

Като обвинени са привлечени 63-годишният Руси Д., 40-годишният му наследник Стоян Д., 54-годишният Кирил Д., 34-годишният Константин К. и 51-годишният Росен К. Според обвиняването петимата сами и в съучастничество като съизвършители без съответно позволение държали за разпространяване разнообразни високорискови наркотични субстанции.

Престъплението, в което са упрекнати е тежко, като плануваното наказване в Наказателен кодекс е " отнемане от независимост " от 2 до 8 години и санкция от 5хил. до 20 хиляди лева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР