Петима ученици от школите по изобразително изкуство към Центъра за

...
Петима ученици от школите по изобразително изкуство към Центъра за
Коментари Харесай

Талантливи бургаски деца с награди от международен конкурс

Петима възпитаници от школите по изобразително изкуство към Центъра за поддръжка на личностното развиване - Бургас с ръководители Пепа Ангелова и Христо Христов, участваха с рисунки в състезанието "Ликующий мир красок "- 2017г. Той се организира в съветския град Ярославл под надписът " В естетика с природата " и е отдаден на годината на екологията.

Всички участници и техните ръководители получиха дипломи и благодарствени писма от ръководителя на журито и организационния комитет.

Участието на бургаските възпитаници е част от контрактуваните прояви за осъществяване на двугодишния съветско - българския план "Културата в детския свят ", в който са включени Центърът за поддръжка на личностното развиване - Бургас и Школата по изкуства "Е.М Стомпелев " от град Ярославл.

По този план следва посещаване на учители от ЦПЛР по изобразително изкуство, ръководители на танцови и музикални обединения в Русия, осъществяване на майсторски класове, изложения и концерти, а по този начин също и юношески лагери на разменни начала.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР