Петима шведски бащи, пеещи капела поп песни, докато се грижат

...
Петима шведски бащи, пеещи капела поп песни, докато се грижат
Коментари Харесай

Пеещи бащи станаха хит в социалните мрежи

Петима шведски татковци, пеещи шапка поп песни, до момента в който се грижат за дребните си деца, превзеха обществените медии, като видеоклиповете им събраха десетки милиони гледания.

Петимата мъже, всички на към 30 години, снимат своите сесии „ Dad Harmony “, до момента в който се мотаят с децата си вкъщи в северния град Шелефтеа.

„ Всичката тази история стартира на моето ергенско празненство “ през лятото на предходната година, сподели Питър Уидмарк, 33-годишен, който работи в продажбите.

„ Мотаехме се и пеехме, както нормално вършим, когато излизаме... (и) брат ми го снима и го пусна в TikTok със своите седем почитатели “, сподели той.

На идната заран бащите разкрили, че видеото е гледано 40 000 пъти. Числото скочило до 20 милиона визити по целия свят в границите на няколко седмици. Петимата другари решили да стартират постоянно да разгласяват видеоклипове, снимани в кухните или на диваните им, постоянно държейки дребните си в скута си. Пеейки припева на класическата ария на Ленард Коен Алелуя, един от бащите може да бъде забелязан да държи новороденото си бебе на една седмица в ръце.

„ Успокояващо е, когато пеем “, сподели Уидмарк, обяснявайки за какво децата нормално са толкоз спокойни във видеоклиповете.

„ Ние сме типични шведски момчета “, споделя братът на Видмарк Томас, който също е част от групата, добавяйки, че „ не е толкоз извънредно “ мъжете в Швеция да прекарват доста време с децата си.

„ Почти всяко момче в Швеция е привикнало да взема отпуск по бащинство, тъй че това не е огромна работа за нас “, добави той.

Всеки от бащите има по две деца. Репертоарът на Dad Harmony включва шлагери на Майкъл Джексън, Бийтълс и известни коледни песни. От края на предишния месец групата е на едномесечно турне, кръстосващо Швеция, с цел да изнася концерти всеки уикенд – въпреки и без децата си.

През седмиците те се връщат в Шелефтеа и не престават да работят на естествената си работа и да прекарват време със фамилиите си.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР