Петима ще бъдат ководещите в предаването „На кафе“ и сред

...
Петима ще бъдат ководещите в предаването „На кафе“ и сред
Коментари Харесай

5 водещи при Гала, Венета се връща

Петима ще бъдат ководещите в предаването „ На кафе “ и измежду тях с изключение на Ева Веселинова са Кристина Патрашкова, Юлиян Константинов и Илиян Любомиров, разбра единствено Hotnews.bg. Те ще нищят настоящите тематики от деня във формат Ганкиното кафене, а след това Гала ще продължава с интервютата на известните персони и директните включвания. На пробите бил поканен и Милен Цветков, преди да бъде уволнен. Той обаче се държал прекомерно заядливо и високомерно и всички останали се уплашили ужасно от него. Затова присъединяване му било прекъснато незабавно след първите подготовки. Днес артистът Константинов, който бе капитан на един от тимовете в надпреварата „ Аз обичам България “, също разгласи включването си в предаването на Гала.



Венета Райкова дружно с единственото по рода си таблоидно предаване в ефира на България – „ Папараци”, се завръща по bTV на 23 септември от 22:00 ч.,обявиха публично от медията, само че не прецизираха за какво стартът се забавя с близо две седмици спрямо "Мармалад ", "Преди обед " и останалите излъчвания.
Вълнуващ сезон с няколко нови рубрики чака феновете и през есента на 2018 година Телевизионният таблоид, който основава световна хроника само въз основата на обстоятелства и сигурни източници, ще показа незнайни страни на някои от най-известните персони, ще приближи почитателите до всекидневието на звездите, само че на първо място – ще забавлява. За близо година в ефира на най-гледаната телевизия Венета Райкова направи над 40 знакови изявленията, измежду които и с редица български митове като Стоянка Мутафова, Орлин Горанов, Илияна Раева, Мария Гроздева, Миро и доста други.
През втората половина на 2018 година Венета Райкова ще излезе отвън студиото на предаването, с цел да прави част от своите емблематични изявленията от мястото на събитието. Освен това, екипът на предаването ще осъществя и редица обществени планове, свързани с образците, които обществените персони у нас дават на обществото.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР