Петима са заразените с коронавирус играчи на Локомотив Пловдив, потвърдиха

...
Петима са заразените с коронавирус играчи на Локомотив Пловдив, потвърдиха
Коментари Харесай

Петима футболисти на "Локомотив" Пловдив с коронавирус

Петима са инфектираните с ковид играчи на " Локомотив " Пловдив, потвърдиха пред bTV от локалната полиция. Регионалната здравна ревизия (РЗИ) и клубът към този момент отхвърлят коментар. От свои източници bTV разбра също, че инфектираните около празненствата с Купата на България са най-малко 50.

По-рано тази заран притежателят на " железничарите " Христо Крушарски отхвърли да удостовери информацията за инфектирани играчи. Изнервен от въпросите, той съобщи в типичния си жанр, че е болен от COVID-19 и сее болест, след което затвори телефона.
Крушарски за COVID-19 в " Локо ": Още нищо няма, стига с нелепостите и суматохата (АУДИО) "25 са болните, а аз разпущам болестта! ", съобщи босът на "железничарите " в типичния си жанр
Междувременно шефът на ОД МВР-Пловдив ст. комисар Йордан Рогачев разпореди на началниците на районно управление (на МВР) в региона да се срещнат с кметовете на общини и да им обяснят, че всеобщи събития не би трябвало повече да се провеждат.

В началото на седмицата носителят на Купата на България за втора поредна година " Локомотив " Пловдив сподели трофея на стотиците свои почитатели, събрали се пред постройката на общината в центъра на града.

Въпреки апелите за съблюдаване на ограниченията против ковид и носенето на маски, екзалтираните последователи на очевидно не стояха на отдалеченост един от различен.
" Локо " Пловдив подвигна Купата пред щастливите си почитатели (ВИДЕО) С крясъци и песни последователите отпразнуваха триумфа на обичания си отбор
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР