Петима са пострадалите при тежката катастрофа на пътя Ахелой-Поморие. Това

...
Петима са пострадалите при тежката катастрофа на пътя Ахелой-Поморие. Това
Коментари Харесай

Петима пострадаха при катастрофа на пътя Ахелой-Поморие

Петима са потърпевшите при тежката злополука на пътя Ахелой-Поморие. Това оповестиха от ОДМВР-Бургас, представени от радио " Фокус ".
Сигналът за случая е получен към 12:40 часа, а потърпевшите са откарани в бургаска болница за уточняване на здравословното им положение.
Движението по пътя I-9 Ахелой-Поморие е възобновено.
Междувременно стана ясно, че е умрял един от водачите, потърпевши при тежката злополука по пътя Варна-Бургас в региона на село Старо Оряхово.
Починалият мъж е български жител и е управлявал автомобила с бургаска регистрация. Водачът на автомобила с украинска регистрация, взел участие в челния конфликт на пътя Варна-Бургас, е настанен в Клиниката по ортопедия и травматология със счупено бедро и китка.
Тежко е положението на потърпевшото 7-годишно дете, което сега към момента е в операционната и лекарите се борят за живота му. В отделението по анестезиология, реанимация и интензивно лекуване е настанена бременна жена, която също е измежду потърпевшите при тежката злополука, станала към обяд през днешния ден.
При пътното произшествие има още един потърпевш, който също е настанен в Клиниката по ортопедия и травматология. Той е в положително общо положение – контактен и в придвижване.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР