Петима протестиращи срещу климата от активистката група Just Stop Oil

...
Петима протестиращи срещу климата от активистката група Just Stop Oil
Коментари Харесай

Петима души бяха арестувани, след като протестиращи Just Stop Oil прекъснаха представлението на „Клетниците“ в Лондон

Петима протестиращи против климата от активистката група Just Stop Oil прекъснаха представлението на мюзикъла „ Les Misérables “ в Sondheim Theatre в лондонския Уест Енд в сряда вечерта.

Демонстрантите излязоха на сцената по време на осъществяване на песента „ Чуваш ли, че хората пеят? “ носещи оранжеви транспаранти с надписи „ Просто спрете петрола “ и „ Шоуто не може да продължи “.

Лондонската столична полиция разгласява в обществените медии, че локалните чиновници са пристигнали бързо на място и са арестували петима души.

Just Stop Oil сподели, че протестиращите са се заключили към снимачната площадка благодарение на гъвкави ключалки за колела към 20:50 ч. локално време, които театралните техници не съумяха да отстранен. Представлението беше спряно, а театърът беше евакуиран до 21:10 часа.

Във видеоклип Just Stop Oil, оповестен в X, прочут преди като Twitter, може да се чуе публиката да освирква протестиращите и да им споделя да слязат от сцената.

„ Като жителите на Париж през 1832 година, вие сте заключили вратите си, до момента в който младите са изправени пред кръвопролитие по улиците. Ще наследим изгорена земя, негодна за живеене и нашите политици от дълго време ще ги няма “, сподели Just Stop Oil. „ Не можем да оставим това да стои. Шоуто не може да продължи. ”

Групата деятели също наруши няколко огромни спортни събития в Англия тази година, в това число The Open Championship, Wimbledon, The Ashes и World Snooker Championship.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР