Петима полицаи са простреляни в Южна Каролина, един е загинал,

...
Петима полицаи са простреляни в Южна Каролина, един е загинал,
Коментари Харесай

Полицай загина при престрелка в САЩ

Петима служители на реда са простреляни в Южна Каролина, един е умрял, написа английският вестник The Guardian. Властите оповестяват, че пет чиновници на полицията в Южна Каролина са били простреляни по време на пукотевица с огнестрелно оръжие в окръг Флорънс в източния щат.

Според окръжния правосъден доктор един офицер е бил погубен, оповестиха локалните медии. За в този момент няма информация за положението на другите четирима офицери. Властите оповестиха, че чиновници от две локални полицейски ръководства, трима заместник-шерифи от офиса на шерифа на окръг Флорънс и двама офицери от града са взели участие в стрелбата.

Властите във Флорънс обявиха в обява в обществената мрежа „ Facebook “, че обвиненият е бил арестуван в квартал Винтидж Плейс. " Стрелбата е завършила и обвиненият е в ареста. Призоваваме Ви да избягвате Винтидж Плейс, така там като към момента тече следствие на закононарушението ", обявиха управляващите. Повече детайлности към този момент не се оповестяват.

Това е вторият огромен и кървясъл случай в Съединени американски щати единствено в границите на няколко часа. По рано през днешния ден стана ясно, че най-малко 5 души са ранени, откакто незнаен причинител откри пукотевица пред магазин във Филаделфия, заяви BBC.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР