Петима пловдивчани са били задържани при специализирана операция срещу наркоразпространението

...
Петима пловдивчани са били задържани при специализирана операция срещу наркоразпространението
Коментари Харесай

МВР удари Столипиново, арестува съмнителни типове!

Петима пловдивчани са били арестувани при профилирана интервенция против наркоразпространението на територията на квартал " Столипиново “ в Пловдив. Тя е извършена за времето от 10.00 ч. до 18.00 ч. в понеделник от чиновници на Шесто районно управление (на МВР). В полицейския арест били отведени 23-годишна жена и четирима мъже на възраст сред 28 и 43 години, двама от които престъпно проявени и осъждани.

В хода на акцията причинителите били засечени на бул. " Цариградско шосе “, ул. " Ландос “ и ул. " Храбрец “ да носят в себе си разнообразни по тип и количество опиати. Общо от петимата били конфискувани 4 пакетчета с хероин и 6  - с марихуана. По случаите са формирани бързи производства по член 354а от Наказателен кодекс.

При сходни дейности същия ден, край жп гарата в Стамболийски, служители на реда от районното ръководство заловили 28-годишен локален гражданин. Установено било, че мъжът, който е с престъпни регистрации, има над 0,6 грама амфетамин и 0,7 грама марихуана. Срещу него е почнало бързо произвеждане.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР