Петима пакистански бежанци,които нелегално преминали в България, са били върнати

...
Петима пакистански бежанци,които нелегално преминали в България, са били върнати
Коментари Харесай

Петима пакистански имигранти, преминали у нас, са били върнати в Турция

Петима пакистански бежанци,които незаконно минали в България, са били върнати назад в Турция.
Според информация на Ихляс хабер ажансъ бежанците се укривали в региона на село Ахлатлъ, окръг Кофчаз в региона Къркларели край българо-турската граница.
Те били открити от екип на турската жандармерия, на която е поверена защитата на турските граници, осведоми Българска телеграфна агенция.
В жандармерийската застава получили сигнал, че чужденци са видяни в покрайнините на село Ахлатлъ. Към региона се отправили екипи на жандармерията, които блокирали пътищата към Къркларели и подхванали претършуване.
Бежанците били открити в регион, който е покрай турско-българската граница.
При извършения разпит те разкрили, че няколко дни преди този момент минали незаконно през границата от Турция в България. Но там били хванати от българските служители на реда, които ги върнали назад в Турция.
Бежанците настояват, че преди да ги върнат, служителите на реда взели парите и скъпите движимости, които носели със себе си.
Пакистанците избягали по незаконни пътища в България. Целта им била не да останат в България,а да заминат в някоя друга европейска страна, показали в показанията пред турската полиция.
След привършване на разпитите всички били настанени в Центъра за мигранти в с. Пехливанкьой към регионалната Служба по миграцията в Къркларели.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР