Петима от участниците в организираната престъпна група за телефонни измами,

...
Петима от участниците в организираната престъпна група за телефонни измами,
Коментари Харесай

Петима от групата на ало измамниците остават в ареста

Петима от участниците в проведената незаконна група за телефонни измами, които бяха арестувани при зрелищна акция в Горна Оряховица и в София, остават в ареста, реши Специализираният углавен съд. Вчера Специализираната прокуратура изиска "ало " измамниците да останат за непрекъснато в ареста.

Решението не е дефинитивно и може да бъде обжалвано на втора инстанция. Съдът означи, че част от обвинените са пътували постоянно и до Румъния, само че все пак не одобри, че има риск те да се укрият.

Според държавното обвиняване фамилията Анелия, Валентина и Валентин Първанови, както и Николай Николов и бащата на тартора на групата - Борислав Димитров - Бобито, Георги Василев, са имали разпределени задания в групата. Някои от тях били мулета, фамилията пък се занимавало основно със звъненето по телефона на жертвите.

"Предвид предходни изявления в медиите, стана ясно, че телефони има и в следствените арести, тъй че в случай че това е аргумента на държавното обвиняване, те биха могли да правят закононарушения и оттам”, съобщи по време на съвещанието бранителят на семейство Първанови Юлиян Дацев, представен от TrafficNews.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР