Петима от независимите депутати, напуснали групата на Има такъв народ

...
Петима от независимите депутати, напуснали групата на Има такъв народ
Коментари Харесай

Независимите депутати преди срещата с ПП: Очакваме ясна законодателна програма

Петима от самостоятелните депутати, напуснали групата на " ИТН " стартират договаряния с " Продължаваме промяната " за сформиране на кабинет. Шестият напуснал - Кирил Симеонов, не участва на срещата.

В преговорния екип на Политическа партия са номинираният за министър председател Асен Василев, Кирил Петков, Даниел Лорер и Андрей Гюров.

" Искаме да чуем с интерес вашите хрумвания за програмата, за това каква, съгласно вас, е главната задача на кабинета. Надяваме се на градивен разговор ", сподели Асен Василев.

" Очакваме да чуем вашите оферти и тези на Българска социалистическа партия и " Демократична България ". Това, което ни интересува, с цел да получи държавното управление поддръжка, е ясно изразена законодателна стратегия и ясно изразена стратегия на държавното управление за дейности в избран период ", отговори Иво Атанасов.



На 13 юни Иво Атанасов, Николай Радулов, Светлин Стоянов, инж. Георги Георгиев и Деян Петков Радостин Василев. Няколко дни по-късно.

И през днешния ден не престават договарянията за сформиране на държавно управление с министър председател Асен Василев. Вчера в диалозите участваха Българска социалистическа партия и " Демократична България ", като и двете партии оповестиха, че са подготвени да вземат участие в ново държавно управление, откакто бъде призната съответна стратегия с ясни периоди и нов метод на взимане на решения. Разговорите ще продължат и в идващите дни, само че няма да бъдат обществени.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР