Петима от най-обичаните български артисти творят изкуство в подкрепа на

...
Петима от най-обичаните български артисти творят изкуство в подкрепа на
Коментари Харесай

Петима от най-обичаните български артисти творят в подкрепа на голямо благотворително събитие

Петима от най-обичаните български актьори творят изкуство в поддръжка на най-голямото благотворително събитие на фондация " За Нашите Деца “ – Арт вечер на добродетелите 2018. Защото всяко дете се нуждае от любов, а обичта се сбъдва в семейство.  

Часът е 10. Денят е понеделник, 23 юли. Лято е и е горещо. Хората са на море, на планина, към момента вкъщи в леглото... Но героите от нашата приказка са към този момент в разгара на снимачния ден.

В студиото ни посрещат думите...

Не знам на кое викате дом...Та аз даже не пребивавам вкъща.

На моя дом отново му викаме дом...Ама в различен смисъл...

...с дълбокия глас на Кирил Ефремов, чувствителността и нежността в интонацията на Елена Петрова и Йоанна Драгнева, издайническия взор на Орлин Павлов и  вярата в очите на Калин Вельов. Те всички са тук За Нашите Деца.

Хващат ни за гърлото, очите ни парят. А те петимата философски преборват всяка последваща имитация. Правят паузи – да поемат въздух, а с него като че ли идват силата, магията, глътката ентусиазъм....и идващото изречение.

Денят за тях е почнал от дълго време, с първите слънчеви лъчи. Задължения всевъзможни – някой от тях прави закуска за децата, различен извежда кучето, трети тренира, четвърти репетира, а пети към момента даже не си е лягал. Но всички са на площадката в 9:00 ч. като по часовник – със сюжета в едната ръка и чашата с кафе в другата. По 5 минути за мъжете в гримьорната. Половин час за Елена и Йоана, малко пудра, искра, прическа.  Воалà!

Последен прочит на сюжета.

" Работим! “

600 минути и няколко десетки дублажа по-късно...

За това по какъв начин всеки може да направи тъй че всяко дете да има щастливо детство в семейство. За това по какъв начин тези пет индивида с огромни сърца към този момент го направиха. Те канят и теб. Днес.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР