Петима остават в неизвестност след рухването на бетонното съоръжение във

...
Петима остават в неизвестност след рухването на бетонното съоръжение във
Коментари Харесай

Спасители в Генуа откриха семейство, премазано в автомобила си под моста „Моранди“


Петима остават в неопределеност след рухването на бетонното оборудване във вторник

Още три тела бяха открити   под  отломките от рухналия мост в Генуа , с което жертвите от нещастието станаха 41, съобщи ДПА, като се базира на италианската организация АНСА.  
Пожарникари са  открили телата на деветгодишно момиченце и родителите му в колата им , която е била  смазана от рухналия мост, добавя Дарик.   АНСА прецизира, че равносметката за 41 жертви към момента не е публична, защото телата би трябвало да бъдат разпознати.   Други  петима към момента се водят за изчезнали.
В Италия през днешния ден е обявен  ден на печал в памет на починалите при сриването на моста в Генуа , съобщи Ройтерс. На опелото  ще участва и президентът Серджо Матарела.  Някои от фамилиите на починалите обаче са решили да не отидат на траурната гала, ядосани на управляващите, прибавя ДПА.

Мостът „ Моранди “ в Генуа, по който минава скоростната автомагистрала А10 (европейският маршрут Е-80), падна във вторник. В момента на злополуката на него са се намирали повече от 30 леки коли и няколко камиона. Разчистването на отломките продължава.



 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР