Петима нови треньори започват работа в Академията на Лудогорец, съобщи

...
Петима нови треньори започват работа в Академията на Лудогорец, съобщи
Коментари Харесай

Лудогорец обяви привличането на петима нови треньори

Петима нови треньори стартират работа в Академията на Лудогорец, заяви нейният шеф Радослав Комитов. За развиването на младите гении на " орлите “ ще се грижат Иво Градев, Стефан Славов, Емилиян Петков, Димитър Стойков и Добри Добрев. Комитов дефинира новите наставници като млади, перспективни и експерти на високо равнище. Те са определени след двустепенен конкурс, извършен през декември, предходната година.

Иво Градев е работил в ДЮШ на Славия, където е печелил шампионски трофеи с разнообразни възрастови обединения на " белите “. Градев има насъбран опит и в Китай, където се е занимавал с юноши на възраст от 14 до 16 години.

Стефан Славов идва от школата на Добруджа (Добрич), където е водил представителния отбор на клуба и обединенията U19, U17. Като футболист има 150 мача в " А “ група “.

Емилиян Петров е натрупал професионален опит в детско-юношеските школи на Левски и Левски-Раковски. Бил е помощник-треньор на представителния отбор на Локомотив (Мездра). Има мачове в професионалния футбол с екипа на Сливен.

Димитър Стойков е работил в Съединени американски щати, където е придобил професионалните си лицензи. Зад океана е водил занимания с подрастващи играчи на възраст от 9 до 14 години. Карал е стаж в Барселона.

Добрин Добрев е треньор на вратарите. На този пост има мачове в " А “ и " Б “ група с тима на Калиакра. Като треньор на вратарите е работил в същия клуб, още веднъж на равнище " А “ и " Б “ група.

Позициите на новите треньори в Академията ще бъдат оповестени на 7 януари, добави Радослав Комитов.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР