Петима нови футболисти подписаха договори със Спортист Своге и ще

...
Петима нови футболисти подписаха договори със Спортист Своге и ще
Коментари Харесай

Спортист Своге привлече петима нови футболисти

Петима нови футболисти подписаха контракти със Спортист Своге и ще бъдат разполагаем на новия старши треньор на отбора Ивайло Василев за идното посещение на Пирин Благоевград в събота.
Към тима се причислиха опитните Йордан Апостолов, Мартин Станкев и Димитър Петков, както и по-младите играчи Иван Дерменджиев и Мартин Михайлов. Йордан Апостолов
30-годишният полузащитник има богат опит в Първа лига. За последно той пази цветовете на Хебър Пазарджик, само че преди този момент е играл за Етър, Ботев Враца, Локомотив Гражданско отделение, Марек, Добруджа, Локомотив Мездра, Чавдар Бяла Слатина, Балкан Ботевград, Беласица, а през сезон 2007/08 също е част от Спортист Своге.

Димитър Петков Друг футболист с богат опит в тимове от елита на България. 33-годишният отбранителният полузащитник е младеж на Пирин Благоевград, а за последно пази цветовете на румънския Дачия Браила. Той е играл за Миньор, Славия, ЦСКА, Ботев Пловдив, Локомотив Мездра, Черно море, Бдин, Монтана, Септември Симитли, Ботев Враца, Царско село, Вихрен Сандански, както и в задграничните Зестапони (Грузия), Арис Лимасол (Кипър), Тираспол (Молдова) и Атлантас (Литва).

Мартин Станкев През предишния сезон Станкев бе част от Витоша Бистрица в efbet Лига. Преди това 31-годишният полузащитник, който е младеж на Славия, е защитавал цветовете на Марек, Вихрен, Етър, Банско, Славия, Локомотив София и Дунав Русе.

Мартин Михайлов 20-годишният централен бранител се трансформира в единственият състезател от аматьорския футбол, който попадна в младежкия народен тим. Той бе извикан от Александър Димитров за контрола на младежите до момента в който бе част от ФК Кюстендил. Спортист Своге е първият професионален тим на Мартин Михайлов, който е един от надарените български футболисти.

Иван Дерменджиев Младият 20-годишен вратар ще играе в Спортист като преотстъпен от Славия. Миналата година той бе в отбора на Ботев Гълъбово и направи извънредно мощни мачове във Втора лига. През това лято Дерменджиев се причисли към Славия, само че този сезон ще е част от Спортист Своге.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР