Петима невинни минувачи са ранени при престрелка между полицаи и

...
Петима невинни минувачи са ранени при престрелка между полицаи и
Коментари Харесай

Петима ранени при престрелка в туристическия квартал в Ню Орлиънс

Петима почтени минувачи са ранени при престрелка сред служители на реда и обвинен край известния за туристите Френски квартал на Ню Орлиънс в неделя вечерта, заяви полицията.

Полицията е застреляла обвинения. Всички ранени са били на автобусна спирка. Един от тях е в сериозно положение, сподели шефът на полицията в Нови Орлеан Шон Фъргюсън пред кореспонденти.

Фъргюсън изясни, че чиновниците са създали опит да разпитат човек по отношение на неотдавнашни грабежи, когато той извадил оръжие и разкрил огън.

Полицаите отвърнали на стрелбата, и при тази замяна на изстрели били ранени петима почтени минувачи.

В последна сметка нарушителят бил смъртоносно ранен и по-късно умрял в болница. Той бе шестият умрял в 7 разнообразни престрелки в Ню Орлиънс през уикенда.

Това е следващият случай, който слага въпроса за разпространяването на огнестрелни оръжия в Съединените щати, където оръжията са свързани с повече от 40 000 смъртни случая през 2017 година

В петък в покрайнините на Чикаго американец, който бил уволнен от работата си, простреля петима свои сътрудници в една фабрика. Той също рани петима полицейски чиновници, преди да бъде убит.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР