Петима мъже са задържани в РУ-Мадан след скандал и хулиганска

...
Петима мъже са задържани в РУ-Мадан след скандал и хулиганска
Коментари Харесай

Петима са задържани заради спор чия кола е по-хубава

Петима мъже са арестувани в РУ-Мадан след скандал и хулиганска демонстрация, оповестиха от полицията. Д.П. на 19 години, С.Ш. на 20 години, Е.П. на 42 години, С.К. на 30 години и А.П. на 45 години, всички от град Мадан, към 5 часа в сладкарница в гр. Мадан спорили чия кола е по-хубава.

Заради крясъците на висок звук на всеки от групата е формиран акт за нарушение на публичния ред. След намесата на органите на реда групата се разотива, само че Д.П. на 19 години, Е.П. на 42 години, С.К. на 30 години и А.П. на 45 години отиват да търсят С.Ш. в дома му.

При влизането в дома в към 6:10 часа там е била единствено майката на 20-годишния С.Ш. Мъжете излезли на открито и след подаден сигнал от дамата били арестувани от чиновници на РУ-Мадан.

Разбирайки за нахлуването и за това, че нарушителите са арестувани, С.Ш. отишъл в РУ-Мадан, където в очевидно нетрезво положение почнал да насочва хули и обидни думи, хвърлил шепа монети към стъклото на паспортна работа и го счупил.

С решение на Районен съд гр.Мадан за демонстрация на дребно безчинство по чл.6, ал.1, писмен знак " а " от УБДХ на С.Ш. е наложено административно наказване " задържане за период от четири денонощия в структурно звено на Министерство на вътрешните работи ". Срещу останалите четирима мъже е формирано досъдебно произвеждане за влизане в непознато жилище.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР