Петима мъже и две жени ще се състезават за шефския

...
Петима мъже и две жени ще се състезават за шефския
Коментари Харесай

Седем кандидати подадоха документи за шеф на БНР

Петима мъже и две дами ще се състезават за шефския пост в БНР във " втория дубъл " на избора за титуляр на поста през тази година. Крайният период изтече в 17.00 ч. през днешния ден. Съвет за електронни медии насрочи нов конкурс, откакто смъкна определения в средата на годината Светослав Костов от поста поради абсурда със свалянето на журналиста Силвия Великова от ефир и невижданото замлъкване на стратегия " Хоризонт " за близо 5 часа под претекст, че се е правила профилактика на честотите.

Сред кандитатие в този момент е Антон Митов, който сега е краткотрайно изпълняващ длъжността общоприет шеф на БНР, Александър Велев, който беше последният общоприет шеф на БНР преди Светослав Костов, както и Валерий Тодоров, управлявал националното радио в два следващи мандата.

За високия пост ще се състезават още Митко Димитров, който е някогашен началник на радио " София ", както и участник в три следващи състезанието за общоприет шеф, и Андон Балтаков, работил в БНР, Си Ен Ен и Асошиейтед прес в Ню Йорк.

Сред претендентите е Даниела Манолова от радиотеатъра в БНР, явила се и на последния конкурс за началник на радиото, както и Жени Гаджалова, някогашна основна счетоводителка на БНР, взела участие в състезанието за началник на радиото през 2013 година

До 8 януари Съвет за електронни медии би трябвало да разгласи кои от сегашните претенденти са позволени до присъединяване в състезанието. Изслушванията им ще са на 20 и 21 януари. Ден по-късно - на 22 януари, ще бъде разгласен новият началник на БНР.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР