Петима изпълнители ще представят страната ни на тазгодишното издание на

...
Петима изпълнители ще представят страната ни на тазгодишното издание на
Коментари Харесай

Група ще представи България на Евровизия 2018

Петима реализатори ще показват страната ни на тазгодишното издание на "Евровизия ".

Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл застават зад плана Equinox и ще изпълнят песента Bones ( "Кости "), заяви Българска национална телевизия.

Песента носи обръщение за същинските полезности в живота и безусловната обич, оттатък рестриктивните мерки на материалния свят.

Уникалната вокална групировка ще излезе на сцената на музикалния конгрес по време на първия полуфинал на 8 май в португалската столица Лисабон.

Кристиан Костов втори на "Евровизия "

Какви са българските шансове на "Евровизия " съгласно Гугъл

За българската ария ще могат да гласоподават феновете и журитата на 21 страни (Австрия, Азербайджан, Албания, Армения, Беларус, Белгия, Англия, Гърция, Естония, Израел, Ирландия, Исландия, Испания, Кипър, Литва, Македония, Португалия, Финландия, Хърватска, Чехия, Швейцария).

Проектът Equinox се осъществя особено за песенния конкурс тази година, по концепция на продуцента и композитор Борислав Миланов. Композицията на Bones е дело на Борислав Миланов, в съдействие с Трей Кембъл, Йоаким Першон и Даг Лундберг.



"Песента е мощна поръчка за "Евровизия " 2018 и целият ни екип има вяра в нея. След триумфите на България в последните две години, упованията на феновете и почитателите от целия свят са доста високи и за нас в Българска национална телевизия беше значимо да изберем план, който да се вижда и да бъде друг от всичко, правено до момента. Освен, че има универсално обръщение, Bones дава и доста положителни благоприятни условия за автентично театрално показване ", разяснява продуцентът на българското присъединяване в състезанието Йоана Левиева - Сойър.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР