Петима играчи от световния юношески отбор на Канада за 2018

...
Петима играчи от световния юношески отбор на Канада за 2018
Коментари Харесай

Петима играчи от световния юношески отбор на Канада за 2018 г. си взеха отпуск от своите клубове

Петима играчи от международния младежки тим на Канада за 2018 година си взеха отпуск от актуалните си клубове през последните дни на фона на отчет, че петима членове на това бяха помолени да се предадат на полицията, с цел да бъдат упрекнати в полово посягане.

Майкъл Маклауд и Кал Фут от Ню Джърси Девилс, Картър Харт от Филаделфия Флайърс, Дилън Дубе от Калгари Флеймс и някогашен състезател от НХЛ Алекс Formenton, който в този момент играе в Европа, получи неопределен отпуск, като отсъствията бяха оповестени през последните четири дни.

Флайърс и швейцарският клуб HC Ambri-Piotta показаха персонални аргументи за напускането на Hart и Formenton ; швейцарският клуб също сподели, че Formenton е получил позволение да се върне в Канада. Flames се позоваха на психологичното здраве на Dube, а Devils не показаха причина в сряда, като оповестиха, че McLeod и Foote са в отпуск.

Съобщенията, оставени за сътрудниците, представляващи всичките петима играчи, и голям брой известия, изпратени до юриста на Харт с искане за к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР