Петима души, сред които дете и тийнейджър, загинаха при катастрофи

...
Петима души, сред които дете и тийнейджър, загинаха при катастрофи
Коментари Харесай

При катастрофи за половин ден загинаха петима души, сред които и дете

Петима души, измежду които дете и младеж, починаха при произшествия от началото на неделния ден до обяд, демонстрира бърз обзор на новините до този час.

Черната серия стартира на столичния бул. " Сливница " към 4 часа сутринта, където мъж на 29 години се удря с колата си в дирек и умира на място. Около 6,20 ч в региона на Владая, 21-годишен перничанин изгубил надзор над автомобила си и е паднал в дере до пътя и също е умрял.

Тежка злополука блокира пътя Варна-Бургас в региона на село Горица. По информация на полицията жена и дете са починали след преден удар на лека кола с задгранична регистрация и камион. Има още един тежко ранен.

Тежка злополука сред микробус и лек автомобил, станала на пътя Пазарджик-Пловдив в региона на моста над р. Луда Яна аргументи гибелта на 16-годишно момче, а жена е ранена тежко.

Според статистиката на Министерство на вътрешните работи 96% от злополуките стават след неточност на лидера. За 2018 година при 6684 тежки пътни катастрофи по пътищата на страната починалите са 611 души, а близо 8500 са били ранени.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР